Η 18χρονη ηθοποιός, Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Enola Holmes 2» του Netflix, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

Η συνέχειά του φιλμ επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα αυτό το έτος με την πρωταγωνίστρια, Μόλι Μπόμπι Μπράουν ως τη μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς ( Χένρι Κάβιλ) να αναλαμβάνει την πρώτη της υπόθεση ως ντετέκτιβ.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη νέα ταινία, η Ενόλα θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το μυστήριο μιας αγνοούμενης κοπέλας, με τη βοήθεια των φίλων της και του διάσημου αδερφού της.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Variety, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» θα κερδίσει σημαντικά υψηλή αμοιβή για τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία.

Η 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν πιστεύεται ότι θα γράψει ιστορία επειδή θα λάβει το υψηλότερο ποσό που έχει ποτέ δοθεί σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.