Αυθεντικό street bar στα Εξάρχεια, από εκείνα που γίνονται στέκια. Η έμφαση έχει δοθεί στη μπάρα και τη μουσική, δύο από τους βασικούς λόγους που μας κάνουν να συγκαταλέγουμε το Μαύρο Γάτο στα αγαπημένα μας spot στα Εξάρχεια.

Η μεγάλη, δωδεκάμετρη μπάρα του «πρωταγωνιστεί στο χώρο», ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία έχουν έντονες αναφορές σε jazz και blues καταβολές. Η κάβα του διαθέτει μεγάλη γκάμα σε ουίσκι, ενώ θα το προτιμήσετε και για τα old fashioned cocktails, για τα οποία και φημίζεται.

Σε καθημερινή βάση διαφορετικός dj επιλέγει τα δικά του ακούσματα, με σημείο αναφοράς πάντα τις μαύρες μουσικές, ενώ κάθε Τετάρτη διοργανώνει θεματικές, μουσικές βραδιές.

Ο Μαύρος Γάτος λειτουργεί από το πρωί, σερβίροντας αρωματικό καφέ σε ένα cozy περιβάλλον με πιο lounge διάθεση.

Tip: Από το Μάιο και μετά βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο, για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους κάτω από την ανακουφιστική σκιά του μεγάλου πλατάνου.

Info
Κυριακή- Πέμπτη: 10.00-03.00, Παρασκευή- Σάββατο: 10.00- όσο πάρει
Τιμές: 2,50 ευρώ (freddo cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), 7,50 ευρώ (cocktail)

Κωλέττη 40-42, Αθήνα
Τηλ. 210 3800518
www.facebook.com/MavrosGatosBluesBar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!