Πολλές είναι οι σημερινές επιλογές για έξοδο που δεν κοστίζει τίποτα. Το 1o Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου ανοίγει τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό. Tο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας σε συνεργασία με το British Film Institute (BFI), φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στο Κίνημα του Βρετανικού Ντοκιμαντέρ της δεκαετίας του ’30, ρεύμα που επηρέασε όσα λίγα τον εθνογραφικό κινηματογράφο. Nixon Cinema, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός.

Δύο ερμηνευτές της τζαζ, η Eva Kesselring και ο Sami Amiris σε μια μουσική διαδρομή, από great jazz standards μέχρι blues, chanson και bossa nova. Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα στις 20:30.

Το Artspot.gr στο πλαίσιο των γενεθλίων του για τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, πραγματοποιεί ένα 4ήμερο event των μελών του, το ‘Art4All Festival’.Τα μέλη της ιστοσελίδας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια 4ήμερη γιορτή όπου εικαστικά, φωτογραφία, κόσμημα και γλυπτική συναντώνται. Κατά την διάρκειά του 4ημέρου θα υπάρχουν προβολές ταινιών μικρού μήκους/ documentary αλλά και μεγάλου μήκους ελληνικές και ξένες ταινίες, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι επισκέπτες. Art Cafe Nouvelle Decadence, Εμμ. Μπενάκη 87, Εξάρχεια.

Από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2010, διοργανώνονται εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος, παπιέ-μασέ του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: 12.00-21.00.

Τέλος, «Η Βεζυροπούλα και οι Μνηστήρες», παράσταση θεάτρου σκιών, στο πλαίσιο της Ημέρας κατά της βίας των Γυναικών. Στις 20:30 στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων.