Με υψηλού επιπέδου αισθητική και βιομηχανικό design -κυρίαρχα στοιχεία το σίδερο, το ξύλο και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν στον ήλιο να ζεσταίνει το χώρο- το Saint’s Bar & Pizza, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο καταπράσινο πάρκο επί της Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, ξεκινήστε την ημέρα σας με αρωματικό καφέ ή προτιμήστε το για τη βραδινή σας έξοδο, την ώρα που η μουσική δυναμώνει και οι bartenders ετοιμάζουν για εσάς απολαυστικά cocktails.

Η πάρτι διάθεση είναι διάχυτη στο χώρο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες, καθώς γνωστοί djs αναλαμβάνουν να σας διασκεδάσουν με rock, funk, soul, και όχι μόνο, μουσικές επιλογές.

Βέβαια, το bar- restaurant αποτελεί σταθερή αξία και για lunch break με τις γευστικές προτάσεις από την ιταλική κουζίνα. Πίτσα με κατσικίσιο τυρί, προσούτο και σπανάκι, ριζότο Arborio με μπρόκολο και αρωματισμένο μασκαρπόνε, αλλά και ψαρονέφρι τυλιχτό σε φρεσκοκομμένο προσούτο με σάλτσα gorgonzola και ταλιατέλες είναι κάποιες από τις προτάσεις του σεφ που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μπορείτε να το επισκεφθείτε, επίσης, με τους φίλους σας ή στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ραντεβού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το επιλέξετε για τη διοργάνωση ακόμη και εταιρικών εκδηλώσεων.

Tip: Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής διαθέτει και νηστίσιμες προτάσεις.

Info

Καθημερινά: από τις 08.00
Τιμές: από 12 ευρώ/άτομο, 3,30 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail)

Αγίου Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 2, Μαρούσι


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!