Το Μανώλη Μητσιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από σήμερα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος του χρόνου οι φανατικοί θαυμαστές του στη μουσική σκηνή Μετρό.

Ο Μανώλης Μητσιάς θα κάνει μια «Διαδρομή» με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό του ευρύ ρεπερτόριο και θα έρθει «αντιμέτωπος» με αγαπημένα του τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που ο ίδιος θαυμάζει.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια που ήταν «όλα αυτά τα χρόνια καταχωνιασμένα σε μια γωνιά, στην σκιά των μεγάλων επιτυχιών».

«Η Ελλάδα» του Γκάτσου, «Το γράμμα της Δευτέρας» του Δήμου Μούτση, «Φάλτσο τραγούδι» του Λ. Παπαδόπουλου και του Λ. Κόκοτου μέχρι τις μεγάλες του επιτυχίες «Πυρόγα», «Αθανασία», «Χειμωνιάτικος ήλιος», «Δρομολόγιο», «Τα χέρια», «ο Γιάννης ο φονιάς», «Ποτέ», καθώς επίσης και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αυτή είναι αγάπη» ένα τραγούδι των Metallica σε στίχους Γιάννη Καλαμίτση.

Το χώρο του Μετρό έχει διακοσμήσει ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης με μια σειρά από προσωπικές του δημιουργίες που κάθε μία αναπαριστά τα τραγούδια της παράστασης.

Μαζί με το Μανώλη Μητσιά θα βρεθούν στη σκηνή  μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια η Νανά Μπινοπούλου και οι: Αχιλλέας Γουάστορ (Πιάνο-υπεύθυνος Ορχήστρας), Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Χ. Μέρμυγκας (κοντραμπάσο), Ηρακλής Ζάκος (μπουζούκι, μαντολίνο)