Πού είναι οι μεγάλοι έρωτες; Πού βρίσκονται; Πού κατοικούν; Κι αν όντως εξαφανίστηκαν;

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν τον αληθινό, μεγάλο και μοιραίο έρωτα, τον έρωτα χωρίς συμβιβασμούς κι έξω από τα κουτάκια, τελικά τον βρίσκουν στην αίθουσα ενός γυμναστηρίου.

Το power game της σχέσης, οι συγκρούσεις, τα «μέλια», τα εξουθενωτικά οχτάωρα, η καθημερινότητα που σχολιάζεται πολύ και βιώνεται λίγο, τα προσωπικά «θέλω» που δεν είναι πάντα κοινά.

Οκτώ αναγνωρίσιμες εικόνες μιας σχέσης μας κλείνουν το μάτι γραμμένες από την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα Ερωφίλη Κόκκαλη και σκηνοθετημένες από την Πέμη Ζούνη.

Η παράσταση «Σκάσε και φίλα με» ξεκινά την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στο studio Μαυρομιχάλη (Μαυρομιχάλη 134 Εξάρχεια. Τηλ για κρατήσεις 210 6453330).

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καίσαρης, Ντορέτα Λεωνίδα

Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, τη σκηνογραφία και εικονογράφηση η Χριστίνα-Αντουανέττα Νεοφώτιστου και η Σμαράγδα Μάγγου, ενώ τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί η Στέλλα Κάλτσου.

Info

«Σκάσε και φίλα με»: Από Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στο studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134 Εξάρχεια. Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 6453330.

Τιμη εισιτηρίου: 10 ευρώ / ατέλειες, φοιτητικό :5 ευρώ

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!