Πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της αισθηματικής σειράς που έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό, έρχονται καλά νέα από το στρατηγείο του Netflix.

Όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση της σειράς δεν ήταν απλή φήμη…

Virgin River: Τι ξέρουμε για τον 4ο κύκλο της αγαπημένης σειράς

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας What’s on Netflix, που επικαλείται το περιοδικό Production Weekly, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την 4η σεζόν του Virgin River (Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι).

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το περιοδικό ισχυρίζεται πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου 2021, λίγο μετά την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου δηλαδή (9 Ιουλίου 2021). Και θα κρατήσουν ως τον Νοέμβριο.

Τα καλύτερα νέα δηλαδή για τα εκατομμύρια φαν της σειράς!

Επισήμως το Netflix δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο και κανείς δεν θα το περίμενε εξάλλου, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Οπότε η είδηση μεταφέρεται με επιφύλαξη, αν και τόσο το What’s on Netflix όσο και το Production Weekly ξέρουν συνήθως καλά για τι μιλάνε, οι ειδήσεις τους επιβεβαιώνονται τις περισσότερες φορές.

Το ίδιο έκαναν εξάλλου και με τον τρίτο κύκλο του Virgin River, αποκάλυψαν την ανανέωσή του μήνες πριν την επιβεβαιώσει το κανάλι.

Αν όντως συμβεί και τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα της παραγωγής, τότε δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε τα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2022.