Είναι από τις σειρές που χρειάστηκαν χρόνο για να κερδίσουν ένα πιστό ακροατήριο, τώρα όμως όλοι θέλουν να μάθουν τι γίνεται με τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Η δεύτερη σεζόν αυτού του Netflix Original έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2020 και έληξε με πάταγο, κάνοντας τους πάντες να αδημονούν για νέα επεισόδια.

Τρίτος κύκλος υπάρχει λοιπόν και θα έρθει στο Netflix. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημες ημερομηνίες, οι περισσότεροι τον περιμένουν το φθινόπωρο του 2021. Ή στα τέλη της χρονιάς.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, η παραγωγή της τρίτης σεζόν ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Το Netflix δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτό, αφήνοντας χώρο για πολλές εικασίες.

Και με δεδομένο ότι το κανάλι χρειάζεται συνήθως 6-8 μήνες μετά τα γυρίσματα για να παρουσιάσει νέα επεισόδια, ακόμα και αν η παραγωγή τράβηξε και στις αρχές του 2021, δεν αποκλείεται να δούμε τον τρίτο κύκλο ως τα τέλη του 2021.

Το ίδιο είχαν κάνει και οι δύο προηγούμενες σεζόν, έκαναν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και τον Νοέμβριο, αντίστοιχα.

Όλο το βασικό cast αναμένεται να επιστρέψει και στην τρίτη σεζόν, έχοντας ωστόσο και νέους ηθοποιούς.

Περισσότερα θα αποκαλυφθούν όταν κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ του 3ου κύκλου…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.