Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που έχει ένα άλμπουμ στα πέντε πρώτα του Billboard Hot 200 τις τελευταίες έξι δεκαετίες.

Ο Σπρίνγκστιν κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο «Letter To You» τον περασμένο μήνα (23 Οκτωβρίου), σηματοδοτώντας το 20ο άλμπουμ του.

Ο καλλιτέχνης είχε δύο άλμπουμ στο Top Five του Billboard Hot 200 τη δεκαετία του 1970, πρώτα με το «Born To Run» και αργότερα με το «Darkness On The Edge Of Town». Στη δεκαετία του 1980, βρέθηκε στην κορυφή των chart με το άλμπουμ «The River», μαζί με το «Nebraska», «Born In The USA», «Bruce Springsteen & The E Street Band 1975-1985» και «Tunnel Of Love».

Στη δεκαετία του 1990, κατέλαβε το νούμερο δύο και νούμερο τρία με τα άλμπουμ, «Human Touch» και «Lucky Town» αντίστοιχα, και το νούμερο ένα με τη συλλογή του «Greatest Hits» που κυκλοφόρησε το 1995. Μια δεκαετία αργότερα, τα «The Rising», «Devils & Dust», «We Shall Over: The Seeger Sessions», «Magic» και «Working On A Dream» κατέκτησαν το Top Five.

Στη δεκαετία του 2010, το Top Five κατέκτησε το «Western Stars» του 2019. Τώρα, το «Letter To You» κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Billboard Hot 200 ολοκληρώνοντας το επίτευγμα.