Έκανε την εμφάνιση του στον καλλιτεχνικό χώρο ξαφνικά και με πολύ θόρυβο. Όλοι μιλούσαν τότε για το «φαινόμενο Sin Boy». Το αγόρι που μπήκε στη μουσική βιομηχανία και έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το απόλυτο όνομα στον χώρο της trap.

Και όσο δυνατά εμφανίστηκε, τόσο δυνατά αποφάσισε να αποχωρήσει. Ενώ το όνομα του είχε εκτοξευθεί στα ύψη, εκείνος αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να σβήσει τα ίχνη του. Μέσω Instastories τα έβαλε με όλους και με όλα. Με όλους εκείνους που, όπως υποστήριζε, τον εκμεταλλευόντουσαν για λίγη δημοσιότητα.

Έσβησε τα πάντα, τραγούδια και τα ίχνη του στα social media. Παράλληλα, έφυγε από την Ελλάδα και μετακόμισε στην Αλβανία.

Ήταν η στιγμή για το restart του Sin Boy, να ξανασυστηθεί στο κοινό του ενώ παράλληλα επικεντρώθηκε στη σχέση του με τη γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια Rina.

Οι δυο τους, εκτός από σύντροφοι είναι και συνεργάτες. Τώρα, ο Sin Boy, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα αλλαγμένος, μουσικά κατασταλαγμένος και ίσως, πιο ώριμος. Αυτό διαφαίνεται στο καινούργιο προφίλ του που μπορεί να το καταλάβει κανείς, ακούγοντας τα νέα του τραγούδια.

Το άλμπουμ «MM», είναι το κοινό άλμπουμ του Sin Boy με τη σύντροφο του Rina και περιλαμβάνει τραγούδια σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά, αγγλικά).

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Sin Boy επέλεξε να βάλει πρώτο το όνομα της Rina, κάτι που στους κύκλους της trap δεν είναι αποδεκτό…