Υπάρχουν φορές που θες να δεις κάτι λίγο πιο «πικάντικο», έτσι για το αλατοπίπερο του πράγματος.

Και τώρα με την καραντίνα του κορονοϊού τέτοιες διέξοδοι είναι συχνά καλοδεχούμενες.

Πόσο μάλλον όταν πλάι στο σέξι του πράγματος ανακαλύπτεις και μια ταινία που ειδάλλως θα περνούσε στα «ψιλά».

Χτενίσαμε λοιπόν το ελληνικό Netflix για να βρούμε τρεις παραγωγές που θα αυξήσουν την ερωτική διάθεση στο σπίτι…

«Ανανέωση» (2017)

Ο Μάρτιν και η Γκάμπι γνωρίζονται μέσω μιας εφαρμογής και προσπαθούν να τα φτιάξουν. Όταν όμως η ανία εμφανιστεί στη σχέση τους, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιπεράτα, αναζητώντας μια αντισυμβατική λύση. Νίκολας Χουλτ και Λάια Κόστα βάζουν φωτιά στη νύχτα με καυτές συνευρέσεις και παθιασμένα ρομάντζα.

Η ταινία ακολουθεί μια ανοιχτή και ειλικρινή προσέγγιση στη σεξουαλικότητα και την εξερεύνησή της, μέσω μιας σειράς φετιχιστικών σκηνών που πιέζουν τα όρια της ελεύθερης σχέσης…

«Βούτυρο πάπιας» (2018)

Δύο νεαρές γυναίκες που έχουν σταματήσει να πιστεύουν σε ειλικρινείς σχέσεις ξεκινούν ένα 24ωρο ερωτικό πείραμα. Τα πράγματα όμως θα δυσκολέψουν όσο ο χρόνος πλησιάζει προς το τέλος. Άλια Σόκατ (του «Arrested Development») και Λάια Κόστα σε ένα ανεξάρτητο δράμα που δεν στερείται ερωτικών σκηνών.

Ερωτισμός και ραγισμένες καρδιές σε ένα καυτό 24ώρο που δείχνει πως η επαφή με τη σεξουαλική ταυτότητα περνά αναγκαστικά μέσα από την ενδοσκόπηση…

«Κατά μέτωπο» (1998)

Το τολμηρό ανεξάρτητο διαμαντάκι για τις περιπέτειες ενός 19χρονου Ελληνοαυστραλού θα τον φέρνει αντιμέτωπο με την εξισορρόπηση εθνικής και σεξουαλικής ταυτότητας. Ο Άλεξ Δημητριάδης φλερτάρει με τον κίνδυνο εξερευνώντας τα όρια της ερωτικής ελευθερίας, σε μια ταινία που απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Και έζησε το δικό της μερίδιο αμφισβήτησης εξαιτίας του πρόδηλα σεξουαλικού της περιεχομένου…