Με το σύνθημα «Στάση …Πολιτισμός», ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗ) «Γρηγόρης Γρηγορίου» συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη δράση «Πολιτιστικές διαδρομές». Οι πολιτιστικές διαδρομές φέτος ξεκινούν το Νοέμβριο του 2012 και θα συνεχιστούν έως και το Μάιο του 2013.

Σκοπός των διαδρομών στις δύσκολες οικονομικές και κυρίως κοινωνικές συγκυρίες που διανύουμε, είναι η επαφή των κατοίκων από κάθε γωνιά της πόλης με την τέχνη και τον πολιτισμό. Οι συμμετέχοντες στη δράση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Οι προτεινόμενες «Πολιτιστικές Διαδρομές» επιλέχθηκαν από τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Κέντρου Ηλιούπολης έχοντας πάντα στο νου την ανάγκη των δημοτών για μια αναζωογονητική πολιτιστική ανάσα. Μιούζικαλ, μπαλέτο, όπερα, κλασικά παραμύθια και ομηρικά έπη επί σκηνής βρίσκονται μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών. Ιδιαίτερες δε είναι και οι επιλογές όσον αφορά σε ειδικές περιστάσεις, όπως π.χ. την ημέρα της γυναίκας.

Για όλους όσοι ακολουθήσουν τις πολιτιστικές διαδρομές προσφέρεται μειωμένο ομαδικό εισιτήριο καθώς και δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο του δήμου.

Πηγή: aftodioikisi.gr