Omniah, όπως ευχή, στα αραβικά. Με αυτό το όνομα έκανε το ντεμπούτο του ένα νέο ελληνικό ροκ συγκρότημα, που αποτελείται από νέα παιδιά που ήρθαν για να μείνουν, να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους, να μας ξεσηκώσουν και να μας δώσουν μία νέα νότα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Μία μοναδική μουσική εμπειρία έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην Τρίτη 5 Ιουλίου στο Loca Beach Bar, στη πολυσύχναστη παραλία του Αλίμου στην Ακτή του ήλιου.

Οι Omniach έκαναν μία και μοναδική εμφάνιση και επέλεξαν το συγκεκριμένο beach bar και όχι τυχαία. Ένα δίωρο ταξίδι πήρε σάρκα και οστά με προορισμό το εθιστικότερο «ναρκωτικό» όλων των εποχών, το συναίσθημα!

Το Loca, είναι ένα all day beach bar που προσφέρεται για μοναδικά cocktails και διασκέδαση. Σε μια τοποθεσία ειδικά διαμορφωμένη με stands και καθίσματα μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητατης πόλης και τους εκκωφαντικούς ήχους.

Οι ξαπλώστρες που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο προσφέρονται ειδικά για κολύμπι στα καταγάλανα νερά, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, και ατέλειωτη χαλάρωση κάτω από τον αττικό ήλιο.

Καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, και την Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ελάτε να διασκεδάσουμε κάτω από τους ήχους της Latin μουσικής by fuego.

Δείτε φωτογραφίες: