Στο αεροδρόμιο Αθηνών αγαπούν τις συνδέσεις: Ανθρώπων, πολιτισμών, δρομολογίων και κυρίως… πόλεων! Με παράδοση στο «City Pairs»/ζευγάρια πόλεων και αγάπη για τη μουσική στο αεροδρόμιο, το Ελ. Βενιζέλος υποδέχεται την Τετάρτη τη διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra, για την πρώτη επίσημη εκτέλεση του τραγουδιού «I Love Athens» σε διασκευή της πασίγνωστης σύνθεσης «I love Paris», για την πόλη που το 1953 ύμνησε ο Cole Porter. Έτσι, ο προορισμός Παρίσι του αξέχαστου τραγουδιού αύριο γίνεται… Αθήνα!

Αύριο (και κάθε μέρα)… «I love Athens»! Σε διασκευή για την αγαπημένη πόλη μας, το τραγούδι ακούγεται στο αεροδρόμιο για πρώτη φορά – μαζί με άλλες θαυμάσιες συνθέσεις που θα πλημμυρίσουν ζωντανά την αίθουσα αναχωρήσεων στις 12:00 την Τετάρτη0 16 Σεπτεμβρίου, με τη σπάνια φωνή της Έλλης Πασπαλά.

Το Ελ. Βενιζέλος περιμένει το κοινό στις Αναχωρήσεις (είσοδος 3, περιοχή check-in 89-94) για να απολαύσουν την Έλλη Πασπαλά, μαζί με τους ταξιδιώτες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο με μουσική.

Σύνδεση με το Παρίσι λοιπόν και η Air France θα είναι κι εκείνη αύριο, προσφέροντας ταξίδια για το Παρίσι που όλοι αγαπάμε, σε τυχερούς ταξιδιώτες, φίλους της μουσικής και… των αξέχαστων πόλεων.