Επτά νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. «Οι ρυθμιστές» είναι μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζορτζ Νόλφι με τους: Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Τέρενς Σταμπ, Άντονι Μακί. Μια ομάδα μυστηριωδών αντρών που ελέγχουν το μέλλον θα επιχειρήσει να εμποδίσει την ερωτική σχέση ενός ανερχόμενου πολιτικού και μιας ταλαντούχας μπαλαρίνας.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία ελληνική ταινία, «Ο κανένας», σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολέρη με τους: Αντίνοο Αλμπάνη, Τζωρτζίνα Λιώση, Νικόλα Παπαγιάννη, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ένας Ρώσος και μία Αλβανίδα, έφηβοι μετανάστες δεύτερης γενιάς, ερωτεύονται, αλλά οι προκαταλήψεις και μια παλιά ιστορία τούς απαγορεύουν να είναι μαζί.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια Drive Away. Ο Μίλτον, δραπέτης από την Κόλαση, έχει τρεις ημέρες για να βρει αυτούς που απήγαγαν την εγγονή και σκότωσαν την κόρη του.

Δείτε το τρέιλερ:

«Μην πυροβολείτε τη γιαγιά. Πατερας και γιος εν δράσει», αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζον Γουάιτσελ με τους: Μάρτιν Λόρενς, Μπράντον Τ. Τζάκσον. Ο πράκτορας του FBI Μάλκολμ Τέρνερ και ο γιος του μεταμφιέζονται και κρύβονται σε ένα κολέγιο θηλέων, ενώ προσπαθούν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα κακοποιών.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο μποέμ, αντισυμβατικός και αυτοκαταστροφικός τηλεοπτικός παραγωγός Μπάρνεϊ Πανόφσκι δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συναρπαστικά είδε κι έζησε. Αυτός είναι ο «Τρόπος του Μπάρνεϊ. Καναδέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λιούις με τους: Πολ Τζιαμάτι, Ρόζαμουντ Πάικ, Ντάστιν Χόφμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία ρώσικη ταινία σε σκηνοθεσία Αλεξέι Ποπογκρέμπσκι με τους: Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν, Σεργκέι Πουσκεπάλις, «Πώς τελείωσε αυτό το καλοκαίρι». Σε έναν απομονωμένο μετεωρολογικό σταθμό της Αρκτικής, δυο άντρες κάνουν μετρήσεις περιμένοντας να περάσει ο χρόνος. Μέχρι που από τον ασύρματο φτάνουν στον νεότερο άσχημα οικογενειακά νέα για τον μεγαλύτερο συνάδελφό του…

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, «Το Κάστρο της Αγνότητας» είναι μία μεξικάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Αρτούρο Ριπστάιν με τους: Κλαούντιο Μπρουκ, Ρίτα Μασέδο. Ένας πατέρας, προκειμένου να προφυλάξει τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του από την κακή επιρροή του έξω κόσμου, τους κρατά απομονωμένους στο σπίτι για 18 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το τρέιλερ: