Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία όλης της οικογένειας, πιο επίκαιρη παρά ποτέ, μας καλεί να την απολαύσουμε, στο θέατρο «Λάμπρος Κωνσταντάρας».

Πρόκειται για μια νέα διασκευή του κλασικού αριστουργήματος του Charles Dickens σε μιούζικαλ, από θίασο 14 ηθοποιών που παίζουν τραγουδούν και χορεύουν, παρουσιάζοντας την ιστορία του φιλάργυρου Σκρουτζ.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο τσιγκούνης και άπληστος Σκρουτζ, τη νύχτα των Χριστουγέννων, δέχεται στον ύπνο του επισκέψεις πνευμάτων, νεράιδων και φαντασμάτων που του αλλάζουν ολόκληρη τη ζωή και έτσι η σκληρή και ψυχρή του καρδιά γεμίζει αγάπη, φιλευσπλαχνία, καλοσύνη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους του.
Ο Σκρουτζ αρνείται την αγάπη και τις ανθρώπινες σχέσεις και απορρίπτει κάθε χρόνο την πρόσκληση του ανιψιού του Φρεντ και της γυναίκας του Ελίζας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Όμως ο μικρός Τιμ θα του δείξει το αληθινό νόημα της ζωής, το οποίο είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο και η απεριόριστη αγάπη.

Θέατρο: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, Κουντουριώτου 40 & Μυριοφύτου, Αιγάλεω, Τηλ.: 2105911390 (Μετρό Αιγάλεω)
Συγγραφέας: Charles Dickens (Διασκευή: Άγγελος Ανδρεόπουλος)
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Διασκευή – Μουσική: Άγγελος Ανδρεόπουλος
Ενορχήστρωση: Χρήστος Γκουγκούμας
Χορογραφίες: Μυρτώ Παπαδοπούλου
Σκηνογραφία: Λία Τασούδη
Κοστούμια: Δανάη Πανά
Παραγωγή: Ocean Productions & Aκροθέα
Ηθοποιοί: Νίκος Ζώκας, Γιώργος Κοντοπόδης, Μπήλιω Κωνσταντοπούλου, Νίκος Καραγιώργης, Δέσποινα Ρεντούμη, Βαγγέλης Δαλλές, Φένια Ζαχαρίου, Στράτος Λύκος, Ελίζα Τζίτζη, Γωγώ Ψαρρά, Δημήτρης Μισαηλίδης, Κωνσταντίνος Μπούντας, Γεράσιμος Ελ Σεριφ και ο μικρός Φάνης Παλαιογιάννης