Η Formula 1 συνεχίζεται με το δεύτερο γκραν πρι της χρονιάς, το οποίο θα γίνει στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και στο οποίο φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη ανάμεσα στις Red Bull και στις Ferrari, αφού ο Σέρχιο Πέρες θα ξεκινήσει από την 1η θέση, ο Σαρλ Λεκλέρ από τη 2η, ο Κάρλος Σάινθ από την 3η και ο Μαξ Φερστάπεν από την 4η, με τον Λιούις Χάμιλτον να μην τα πάει καθόλου καλά και να αποκλείεται στο Q1 των κατατακτήριων δοκιμών, στις οποίες είχαμε και το τρομακτικό ατύχημα του Μικ Σουμάχερ.

Σε όλες τις δοκιμές που έγιναν το τελευταίο 3ήμερο οι Ferrari, οι οποίες εντυπωσίασαν και πριν μία εβδομάδα στο Μπαχρέιν, ήταν πιο γρήγορες και όλα έδειχναν ότι θα έκαναν το «1-2» και στις κατατακτήριες δοκιμές της Σαουδικής Αραβίας, αφού οι Λεκλέρ και Σάινθ πήγαιναν πιο γρήγορα από όλους.

Στο τέλος, όμως, ο Πέρες με Red Bull κατάφερε να πάρει την pole position με χρόνο 1:28.200, όντας πιο γρήγορος κατά… 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Λεκλέρ της Ferrari. Αυτή η ελάχιστη διαφορά αρκεί για να καταλάβει ο καθένας τι μάχη έχει να γίνει την Κυριακή (27/3) στον αγώνα, με τους Σάινθ και Φερστάπεν να είναι ακριβώς πίσω από τους δύο πρώτους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις κατατακτήριες δοκιμές για το γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας…

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών για το γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας