H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Opel Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία, γενική εισαγωγέας των Opel στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων Insignia A, Astra K, Astra J και Corsa E.

Η ανάκληση αφορά σε 9652 οχήματα, μοντέλα 2014 – 2018. Στα επηρεαζόμενα οχήματα απαιτείται να γίνει βελτίωση του συστήματος μετεπεξεργασίας καυσαερίων NOx φτωχού μείγματος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ατυχήματα που να σχετίζονται με την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή ή/και με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ώστε να γίνει προγραμματισμός λογισμικού στις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου κινητήρα, αμαξώματος και κιβωτίου ταχυτήτων με την πιο πρόσφατη έκδοση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία, στο τηλέφωνο 2106700550.