Το νέο Nissan GT-R βρίσκεται σε πρώιμη φάση ακόμη, με τις πρώτες πληροφορίες όμως να βλέπουν το φως της δημοσιότητας παρά το γεγονός πως οι Ιάπωνες της Nissan προσπαθούν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους.

Το επόμενο Nissan GT-R λοιπόν, όπως μαθαίνουμε θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία με τον κινητήρα, τοποθετημένο εμπρός. Ο συμβατικός κινητήρας θα είναι βενζίνης, twin-turbo V6 3,0 λτ. και θα προέρχεται από το αγωνιστικό GT-R LM Nismo. Αυτός θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με τη συνδυαστική ισχύ να λέγεται πως θα φτάνει τα 700 άλογα.

Φυσικά θα υπάρχει σύστημα τετρακίνησης, εξαιρετικά προηγμένο και βασισμένο σε αυτό του σημερινού μοντέλου, ενώ το κιβώτιο θα είναι αυτόματο, σειριακό, με carbon δίσκους.

Όσον αφορά την εμφάνισή του, το Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo που βλέπουμε στις εικόνες, μας δείχνει μία καλή γεύση από αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε από την επόμενη γενιά του GT-R, όσον αφορά τα άκρα του, τουλάχιστον. Το εμπρός και το πίσω μέρος δηλαδή.

Πηγή: autotriti.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.