H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Opel Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία, γενική εισαγωγέας των Opel στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Mokka.

Η ανάκληση αφορά σε 99 οχήματα, μοντέλα 2021. Σε περιορισμένο αριθμό από τα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται το λογισμικό της διεπαφής ενσωματωμένων συστημάτων (BSI) να μην είναι σύμφωνο με τις κατασκευαστικές προδιαγραφές. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο υαλοκαθαριστήρας του παρμπρίζ να μη λειτουργεί όταν επικρατούν χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες (κάτω από τους +3° βαθμούς Κελσίου).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ατυχήματα που να σχετίζονται με την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή ή/και με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ώστε να γίνει προγραμματισμός της μονάδας διεπαφής ενσωματωμένων συστημάτων (BSI) με νέο βελτιωμένο λογισμικό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel στο τηλέφωνο 2106700550.