Μιλώντας στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Μόσχας, ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Renault για τις εκδόσεις RS, Patrice Ratti, δήλωσε ότι ο γαλλικός όμιλος έχει στα σκαριά μια πιο «καυτή» έκδοση για το νέο Twingo, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τους πρώτους μήνες του 2016.

Αναλυτικότερα, ο Ratti υποστήριξε ότι το νέο γαλλικό μίνι θα αποκτήσει μια GT έκδοση που θα αποδίδει 110-120 ίππους, όχι όμως και έκδοση RS (πιο ισχυρή), όπως η προηγούμενη γενιά.

Δεν εξήγησε για ποιους λόγους θα γίνει αυτό, όμως φαίνεται ότι ακολουθείται κοινή πολιτική με τη Smart, αφού ως γνωστό και τα δύο μίνι έχουν κατασκευαστεί από κοινού και πατούν στην ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα. Σημειωτέον ότι η Smart προβλέπεται να δημιουργήσει μια αντίστοιχη έκδοση Brabus για το νέο Smart.

Όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι, για το νέο Renault Twingo GT οι φήμες θέλουν να φορά ένα πιο επιθετικό body kit, σε σχέση με το συμβατικό μίνι, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, νέο σπόιλερ μπροστά και μεγαλύτερη γρίλια εισαγωγής αέρα, μεγαλύτερες ζάντες και αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ νέο θα είναι και το σύστημα απόληξης της εξάτμισης.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η συμβατική έκδοση του Twingo…

Πηγή: autotriti.gr