Η ηλεκτρονική έρευνα για τα ανασφάλιστα οχήματα ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στους δρόμους ανασφάλιστα. Και μπορεί το ποσοστό σε σχέση με την περσινή περίοδο να μειώθηκε, ωστόσο δεν παύει να είναι αρκετά υψηλό και να δημιουργεί προβλήματα και στους υπόλοιπους οδηγούς.

Όσοι εντοπίζονται από τις αστυνομικές αρχές να κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα θα καταβάλουν πρόστιμο 1000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα φορτηγά, 500 ευρώ για τα επιβατικά και 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Ασφαλίστε λοιπόν το αυτοκίνητό σας έξυπνα και οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο.

Η Anytime με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Basic σας προσφέρει ακόμα πιο οικονομικά ασφάλιστρα και σας εξασφαλίζει την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη. Ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής με το οποίο εξοικονομείτε χρήματα από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αφού είναι από τα πιο οικονομικά στην αγορά.

Μόνο από 118 ευρώ για όχημα 1400cc μέχρι και 1600cc εξασφαλίζετε:

• Αστική ευθύνη προς τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.

• Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα.

• Οδική βοήθεια ατυχήματος από εξειδικευμένο προσωπικό για την καταγραφή του ατυχήματος και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες & μεταφορά του αυτοκινήτου σε συνεργείο, σε περίπτωση ακινητοποίησης έπειτα από ατύχημα.

• Ιατρικές συμβουλές, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, στη Γραμμή Υγείας 1010.

Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Μπείτε στο www.anytime.gr, υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας και αγοράστε το συμβόλαιό, μόνο από 118 ευρώ, το εξάμηνο, για όχημα από 1400cc μέχρι και 1600cc.

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά, μπείτε στο www.anytime.gr.