Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δήλωσε πως οι πιλότοι οφείλουν να υπακούν στις εντολές που δέχονται από τα αφεντικά τους, με αφορμή τη δυσαρέσκεια που έδειξε ο Σεμπάστιαν Φέτελ όταν η Red Bull τον διέταξε να αφήσει να περάσει ο νέος ομόσταβλός του στο Grand Prix της Σανγκάης.

«Δεν είναι ωραίο να είσαι το πιο αργό μονοθέσιο, είναι εκνευριστικό. Όμως είναι υποχρέωσή μας να πειθαρχούμε στις οδηγίες της ομάδας, εκτός κι αν είναι κάτι τελείως εξωφρενικό, οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξηγήσεις τη θέση σου. Όμως η ομάδα κάνει όλους τους υπολογισμούς στη διάρκεια των αγώνων και πρέπει να σέβεσαι τις οδηγίες που σου δίνουν. Φυσικά και δεν είναι ωραίο να σου λένε να κάνεις στην άκρη για να περάσει ο ομόσταβλός σου», δήλωσε ο Αυστραλός πιλότος.

«Θέλω να είμαι πιο γρήγορος από τον Σεμπάστιαν κι αυτός από μένα. Είναι θεμιτό αυτό και στο τέλος της ημέρας και οι δύο μας θα αναγνωρίσουμε τον άλλον, αν έχει κάνει καλύτερη δουλειά. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει. Αν ο Σεμπάστιαν τα πάει καλύτερα από μένα φέτος, δεν θα μου αρέσει, αλλά σίγουρα θα του το αναγνωρίσω. Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει κι εκείνος. Και οι δύο θέλουμε να γίνει μία δίκαια μάχη ανάμεσά μας και την απολαμβάνουμε», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr