Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα, εκ των οποίων και η ολοκαίνουργια σειρά 2. Η εταιρεία μάλιστα έχει κατοχυρώσει τις σχετικές ονομασίες του αυτοκινήτου στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, ενώ το αυτοκίνητο θα αποτελεί την entry-level πισωκίνητη σειρά της εταιρείας.

Το πρώτο από τα τρία τρία μοντέλα που αναμένουμε από την BMW μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι η έκδοση παραγωγής του Megacity, το οποίο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν θα είναι προσθιοκίνητο ενώ θα φέρει ιδιαίτερα υψηλή τεχνολογία. Το δεύτερο μοντέλο θα είναι η σειρά «1» η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι επίσης προσθιοκίνητη, και θα βγει στην παραγωγή το 2015. Το πιθανότερο είναι ότι η σειρά 1 θα έχει πλήρες γκάμα αμαξωμάτων με 3 ή 5 πόρτες, ενώ η χρήση της υβριδικής τεχνολογίας που θα εξελιχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο PSA (Peugeot-Citroen), είναι περισσότερο από πιθανή.

Τέλος, το τρίτο μοντέλο δεν είναι άλλο από την ολοκαίνουργια σειρά «2» η οποία όπως αναφέρουν πηγές, θα αποτελεί το entry-level πισωκίνητο αυτοκίνητο της φίρμας. Μάλιστα η BMW έχει ήδη κατοχυρώσει τους κωδικούς: 228, 230 και 235 στις Η.Π.Α. Αυτό απλά σημαίνει ότι η νέα σειρά 2 της γερμανικής φίρμας σίγουρα θα φέρει και «καυτές» εξακύλινδρες εκδόσεις, όμως σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται και η χρήση τετρακύλινδρων μηχανικών συνόλων.

Πηγή: autotriti.gr