Οι νέες Ευρωπαϊκές νόρμες που ισχύουν από 1/1/20 στην Γηραιά Ήπειρο, εξαφανίζουν ραγδαία τα με θερμικούς κινητήρες σούπερ μίνι μοντέλα από την αγορά.

Σε πείσμα αυτής της τάσης, η Hyundai δηλώνει παρούσα και δυνατή με το νέο i10, που διαθέτει πλούσιες και καινοτόμες τεχνολογίες άνεσης για την κατηγορία του. Οι τεχνολογίες αυτές είναι σπάνιες έως μοναδικές για ένα αυτοκίνητο πόλης, όπως για παράδειγμα ο Αυτόματος Κλιματισμός και η Έξυπνη Είσοδος και Εκκίνηση χωρίς κλειδί:

  • Με τον αυτόματο κλιματισμό, ο οδηγός ορίζει την ιδανική θερμοκρασία και το i10 την διατηρεί αυτόματα στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ επίσης ξεθαμπώνει αυτόματα και το παρμπρίζ.
  • Η έξυπνη είσοδος και εκκίνηση σημαίνει ότι, όλα γίνονται με το κλειδί του i10 να είναι πάντα με ασφάλεια στην τσέπη ή στην τσάντα. Ξεκλειδώνουμε, επιβιβαζόμαστε, βάζουμε εμπρός, με το κλειδί πάντα στην τσέπη ή την τσάντα. Σβήνουμε, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο, κλειδώνουμε και φεύγουμε, και το κλειδί παραμένει προφυλαγμένο. Κανένα χάσιμο χρόνου, καμία απόσπαση προσοχής, καμία ταλαιπωρία.

Εντυπωσιακά πλούσιος είναι και ο βασικός εξοπλισμός του νέου i10, με δερμάτινο τιμόνι, cruise control, σύστημα bluetooth και αυτόματο άναμμα φώτων.

Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στην αγορά σε τιμές από 11.190 ευρώ.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.