Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. συμμετέχει στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Cargo Truck & Van που ανοίγει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo (Σπάτα), πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του νέου βαν NV250.

Εμπλουτίζοντας την γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων με το νέο NV250, η Nissan προσφέρει στους επαγγελματίες ένα όχημα με βελτιωμένη ασφάλεια και αξιοπιστία, χάρη στις τεχνολογίες του Intelligent Mobility και  συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών / 160.000 χλμ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές  του NV250, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα  από μια ευρεία γκάμα  εκδόσεων, σε δύο μήκη αμαξώματος και με μια ολοκληρωμένη σειρά μετατροπών.

Στα πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, περιλαμβάνονται:

– 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και δύο μήκη αμαξώματος, βελτιώνοντας τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων για απρόσκοπτες παραδόσεις.

– Συμμόρφωση  με το πρότυπο Euro6D-Temp για μειωμένες εκπομπές CO2 και βελτιστοποιημένη απόδοση καυσίμου, γεγονός που μεταφράζεται ως  χαμηλότερο λειτουργικό  κόστος.

– Βελτιωμένη ευελιξία χάρη σε ένα ευρύ φάσμα μετατροπών. Οι μετατροπές περιλαμβάνουν ξύλινη επένδυση στο πάτωμα του χώρου φόρτωσης και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως η ψυκτική μονάδα.

Το NV250 κινείται από ένα πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρου, διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος, 80, 95 και 115 ίππων.

Νίκος Τσάδαρης