Μπορεί η κίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι της Μαλαισίας να απογοήτευσε τον Κρίστιαν Χόρνερ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, ωστόσο το αφεντικό της Red Bull προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Γερμανό πιλότο.

Ο Χόρνερ απέδωσε την ανυπακοή του Φέτελ στο γεγονός ότι δεν είναι υποχωρεί και δεν χάνει ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη όταν μπορεί να το κάνει.

«Στο γκραν πρι της Μαλαισίας ο Σεμπ δεν έκανε αυτό που του ζήτησα. Αν με ρωτάτε αν αυτό με ικανοποιεί θα σας πω όχι, αν με ρωτάτε αν απολογήθηκε θα σας πω ναι. Αν έμαθε από αυτό, ναι. Αν θα το ξανακάνει; Σε αυτό αναφέρθηκε χτες, αλλά υπάρχει μία ιστορία μεταξύ αυτών των δύο πιλότων. Δεν είναι κάτι καινούριο, είναι υπόθεση τεσσάρων πέντε ετών. Όμως έχουν ,μία επιτυχημένη συνεργασία. Αν με ρωτάτε αν υποτίμησε την εξουσία μου, θα σας πω πως δεν το νομίζω», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Red Bull για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ότι έγινε, έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πλέον κοιτάμε μπροστά, αυτόν τον αγώνα και τους υπόλοιπους 16. Ο Σεμπ δεν θα είχε πετύχει όσα έχει πετύχει αν ήταν υποχωρητικός, στη Μαλαισία είδε μια ευκαιρία, είχε καλά ελαστικά και ήθελε τη νίκη όσο τίποτα άλλο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr