Τις φήμες που ήθελαν την McLaren να βρίσκεται σε επαφές με τη Honda με σκοπό μία πιθανή συμφωνία για προμήθεια κινητήρων το 2015 διέψευσε ο Μάρτιν Γουίτμαρς.

Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως η McLaren έχει συμβόλαιο με την Mercedes μέχρι το 2015, ενώ δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τη μεταξύ τους συνεργασία.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε συμβόλαιο με την Mercedes για τις σεζόν 2013, 2014 και 2015. Έχουμε μία συμφωνία, είναι συνεργάτες μας και μαζί θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο μέλλον, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τη Mercedes, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και μαζί έχουμε κερδίσει πολλούς αγώνες και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο μέλλον», ήταν τα λόγια του αφεντικού της McLaren για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν πολλές φήμες, έχω ακούσει για την Hyundai, την Honda και άλλους πολλούς κατασκευαστές. Ελπίζω για το καλό της Φόρμουλα να επιστρέψουν αυτοί οι κατασκευαστές, τους έχει ανάγκη. Προς το παρόν έχουμε μόνο τις Renault, Mercedes και Ferrari, όμως χρειαζόμαστε περισσότερους προμηθευτές».

Πηγή: sport-fm.gr