Με 7 χρόνια στην αγορά, η Chevrolet αποφάσισε να προχωρήσει στη δεύτερη ανανέωση του Captiva, το οποίο θα βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του Μαρτίου.

Το Chevrolet Captiva παρουσιάστηκε στην αγορά το 2006 και συμπλήρωσε τη γκάμα της εταιρείας με ένα νέο SUV μοντέλο. Μετά από 5 χρόνια προχώρησε σε μια μικρή στιλιστική ανανέωση, ενώ φέτος –σύμφωνα με τη Chevrolet- άλλαξε ακόμα περισσότερο την εξωτερική του εμφάνιση.

Η μόνη φωτογραφία που διέρρευσε προς το παρόν, αποκαλύπτει το πίσω μέρος του ανανεωμένου Captiva, το οποίο χρησιμοποιεί νέα LED φωτιστικά σώματα. Επίσης, ο νέος διαχύτης φιλοξενεί τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξαγωγής, ενώ ο προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει «χαμηλώσει», διαθέτει μια νέα γρίλια και επανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης. Επίσης, από τη φωτογραφία βλέπουμε και τους νέους 18 ιντσών τροχούς που πατάει το Captiva facelift.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές του ανανεωμένου SUV επικεντρώνονται κυρίως στην ποιότητα και τον χρωματισμό της καμπίνας, ενώ εξοπλίστηκε με νέας τεχνολογίας καλούδια όπως το keyless entry & start και τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Πηγή: autotriti.gr