H General Motors και η Manchester United ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο, θα φιλοξενεί το λογότυπο της Chevrolet στη φανέλα του, από τη σεζόν 2014/2015.
Η συνεργασία των δύο πλευρών άρχισε πριν από περίπου έξι εβδομάδες, αλλά αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στην επόμενη διετία, όταν το λογότυπο της Chevrolet, θα αντικαταστήσει το νυν μέγα χορηγό των «κόκκινων διάβολων», την ΑΟΝ (σ.σ. ο μεγαλύτερος οργανισμός συμβούλων διαχείρισης κινδύνων, μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών του κλάδου παροχών προσωπικού), στο μπροστινό τμήμα της φανέλας.

«Είναι μια εξαιρετική συνεργασία, σε βάθος χρόνου, για το σύλλογο μας. Συνεργαζόμαστε μόλις έξι εβδομάδες με τη Chevrolet, αλλά μας παρουσίασαν κάποιες εξαιρετικές προτάσεις, που θα είναι επικερδείς και για τις δύο πλευρές, καθώς και για εκατομμύρια των φίλων μας, από την Ευρώπη, μέχρι την Κίνα», υπογράμμισε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Manchester United, Richard Arlond.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα συνδυάσουμε το όνομα της Chevrolet, με τη Manchester United, τα αγωνιστικά της επιτεύγματα και τους παθιασμένους οπαδούς της, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου», δήλωσε, από την πλευρά του, o Alan Batey, αντιπρόεδρος της GM Βορείου Αμερικής.

Πηγή: Autotriti.gr