Πολλές φορές η εξωτερική εικόνα ξεγελάει. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για ανθρώπους αλλά και για αντικείμενα.

Ειδικά σε περιπτώσεις οχημάτων, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα είτε για μοτοσυκλέτες, πολλοί είναι εκείνοι πέφτουν στην παγίδα να υποτιμήσουν τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έρχονται σε άβολη θέση.

Όπως στην περίπτωση των δύο οδηγών που θα δείτε στο βίντεο που βρίσκονται στο τιμόνι δύο αρκετά γρήγορων σπορ αυτοκινήτων και κινούνται σε γερμανικό αυτοκινητόδρομο.

Ο ένας οδηγεί ένα «φτιαγμένο» Nissan 350Z, μέσα από το οποίο καταγράφεται το βίντεο και ο άλλος μια Porsche 911 GT3.

Ο οδηγός του 350Z μπαίνει στον αυτοκινητόδρομο και αποφασίζει να «προκαλέσει» τον οδηγό της Porsche. Αρχίζει να επιταχύνει, όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο βίντεο, αλλά η 911 GT3 τον προσπερνά με σχετική άνεση.

Κάπου εκεί όμως έρχεται η μεγάλη έκπληξη και για τους δύο.

Εμφανίζεται από το πουθενά ένα ταπεινό Volkswagen Golf Mk1 (μιλάμε για την πρώτη γενιά του πιο καλοπουλημένου μοντέλου της VW), το οποίο προφανώς έχει δεχθεί σωρεία βελτιώσεων, περνά με χαρακτηριστική ευκολία το 350Z που βρίσκεται σε διαδικασία επιτάχυνσης, βγάζει φλας, αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας και προσπερνά σαν σταματημένη την Porsche των 475 Ps!

Το δυνατό γέλιο και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού του οδηγού του Nissan συμπληρώνουν μια εικόνα που, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και η πιο συνηθισμένη…