Ο Jenson Button βρίσκεται για 2η χρονιά στη McLaren και το αρχικό συμβόλαιό του έληγε φέτος. Η McLaren όμως, με μια σειρά διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκαν μαζί με τον Button κατέληξαν και οι δύο μεριές στην υπογραφή μιας πολυετές ανανέωση του συμβόλαιό του, χωρίς όμως να υπάρχει η ακριβής διάρκειά του.

Ο Button φάνηκε, όπως είναι φυσικό, αρκετά χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία, ενώ πρόσθεσε ότι πουθενά δεν ένιωσε σαν στο σπίτι του, όσο στη Vodafone McLaren Mercedes.

Επίσης, είπε ότι κέρδισε τους μεγαλύτερους αγώνες της ζωής του και ότι δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αν δεν είχε την κατάλληλη στήριξη. Παραδέχτηκε ότι η φιλοδοξία του είναι να συνεχίσει να κερδίζει αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα και είναι στη ομάδα που θα μπορέσει να τα υλοποιήσει ξανά.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος φάνηκε και ο Martin Whitmarsh, που είναι ο επικεφαλής στην ομάδα. Δέχτηκε τον Button με χαρά και τον θεωρεί καταπληκτικό οδηγό και σπουδαίο άνθρωπο. Επίσης, σημείωσε ότι είναι ένας από τους πιο ικανούς και αξιοσέβαστους οδηγούς που είχε ποτέ η ομάδα.

Τέλος, στο καλωσόρισμα πήρε μέρος και ο teammate του, Lewis Hamilton, ο οποίος με τη σειρά του είπε ότι είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης και καλός ομαδικός παίχτης.

Πηγή: autotriti.gr