Σε συνέχεια του 500 by Gucci, το οποίο προσέλκυσε 3.000 προ-παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας 500byGucci.com, η Fiat και η Gucci παρουσιάζουν την κάμπριο έκδοση 500C by Gucci, η οποία φέρει τη σφραγίδα, για άλλη μια φορά, της Διευθύντριας Δημιουργικού της Gucci, Frida Giannini, που συνεργάστηκε με το Centro Stile της Fiat.

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Το αυτοκίνητο θα διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο και από το Σεπτέμβριο θα βρίσκεται σε επιλεγμένες εκθέσεις της Fiat στην Ιταλία. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. Επιπλέον, από τις 19 Αυγούστου, το 500C by Gucci θα πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτότυπη περιοδεία σε μερικά από τα πιο διάσημα μέρη της Ευρώπης.

Η νέα κάμπριο έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα: λευκό με χρωμιωμένες ματ επιφάνειες και γυαλιστερό μαύρο με χρωμιωμένες επιφάνειες. Και στα δύο η υφασμάτινη οροφή θα είναι μαύρη με το χαρακτηριστικό πράσινο-κόκκινο-πράσινο μοτίβο της Gucci τυπωμένο κατά μήκος της οροφής.

Το Fiat 500C by Gucci θα κυκλοφορήσει με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, επτά αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, παραθύρων και γονάτων οδηγού), το ολοκληρωμένο σύστημα «Blue&Me» με πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και ηχοσύστημα με CD και MP3, καθώς και δερμάτινο τιμόνι με χειριστήριο ηχοσυστήματος.

Μαζί με το ντεμπούτο του σε εκθεσιακούς χώρους τον Αύγουστο, το 500C by Gucci θα πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτότυπη περιοδεία που θα σταματήσει σε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στην Ευρώπη. Η πρώτη στάση θα είναι στο Σαν Τροπέ (19-27 Αυγούστου), ακολουθεί το Βερολίνο (8-14 Σεπτεμβρίου), η Βαρκελώνη (25 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου), το Λονδίνο (16-23 Οκτωβρίου) και η Γενεύη (23-30 Οκτωβρίου). Στην Ιταλία, η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Forte dei Marmi (22-28 Αυγούστου) και στη συνέχεια θα περάσει από τη Ρώμη (4-11 Σεπτεμβρίου), τη Φλωρεντία (19-26 Σεπτεμβρίου) και το Μιλάνο (8-16 Οκτωβρίου).




Πηγή: 4troxoi.gr