Το «SACS – Abarth 695 Tribute Ferrari» είναι ένα ολοκαίνουργιο σκάφος τύπου tender για όσους θέλουν να ζήσουν το όνειρο μιας άνευ όρων θαλάσσιας εμπειρίας. Προϊόν της συνεργασίας της SACS με την Abarth, το συγκεκριμένο σκάφος συνδυάζει με μοναδικό τρόπο κορυφαίες επιδόσεις και στυλ.

Ο συνδυασμός του απαράμιλλου, σπορ χαρακτήρα των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών και του υψηλού επιπέδου ποιότητας της SACS, ηγετικής δύναμης στην παραγωγή βοηθητικών σκαφών (dinghy) διεθνώς, οδήγησε στη δημιουργία μιας συλλεκτικής έκδοσης μοναδικής σχεδίασης, εμπνευσμένης εξολοκλήρου από τα αυτοκίνητα Abarth. Έχουν κατασκευαστεί μόνο 199 tender, τα οποία διατίθενται στα εξής χρώματα: Abarth 695 Tribute Ferrari, κόκκινο «Rosso Corsa», κίτρινο «Giallo Modena», μπλε «Blu Abu Dhabi» και γκρι «Grigio Titanio».

Το tender «SACS – Abarth 695 Tribute Ferrari» είναι το ιδανικό σκάφος για να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές ακόμη και των πιο απομονωμένων ορμίσκων, ακόμη και των πιο μικρών λιμανιών, ενώ είναι τέλειο για γρήγορες μετακινήσεις από το σκάφος στην ξηρά. Επιπλέον, αποτελεί την ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες μεγάλων σκαφών που δεν θέλουν να θυσιάσουν το σπορ στυλ τους ούτε στις πιο σύντομες μετακινήσεις τους.

Στα πλαϊνά του σκάφους – εικονίζεται το στάνταρ Rosso Corsa – φιγουράρουν τα σήματα «Abarth Tribute Ferrari», ενώ την κονσόλα καλύπτουν πάνελ με look ανθρακονημάτων σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο πλαίσιο. Τέλος, τα καθίσματα φέρουν τα χαρακτηριστικά κόκκινα γαζιά της Abarth.

Το σκάφος συνοδεύεται από μια χειροποίητη τσάντα SACS Mare Abarth, η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το διάσημο εργαστήριο Tramontano της Νάπολης και η οποία ταιριάζει απόλυτα με το προϊόν. Άλλο ένα 100% ιταλικό προϊόν αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες του «SACS – Abarth 695 Tribute Ferrari».