Μία από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης της Hyundai Motor, στην Ευρώπη, το ψηφιακό κατάστημα Rockar Hyundai στο Ηνωμένο Βασίλειο, βραβεύθηκε με το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο L.E.A.D.E.R (Leaders in European Automotive Development, Excellence and Research) στο φετινό ετήσιο συνέδριο του Automotive News Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας.

Απονέμοντας στη Rockar Hyundai το βραβείο L.E.A.D.E.R. για το 2015 στην κατηγορία λιανικής, οι αξιολογητές και οι κριτές του Automotive News Europe και του Automotive Intelligence Centre αναγνώρισαν τον πραγματικά καινοτόμο χαρακτήρα του ολοκαίνουργιου αυτού τρόπου πώλησης αυτοκινήτων.

Η κριτική επιτροπή δήλωσε: «Online και στο κατάστημα, η Rockar Hyundai πωλεί οχήματα μέσω διαδικτύου 24 ώρες την ημέρα. Οι καταναλωτές μπορούν να χειριστούν την όλη διαδικασία αγοράς του οχήματος από το σπίτι τους. Είναι μια αμιγώς ψηφιακή εμπειρία με τιμολογιακή πολιτική «χωρίς παζάρι», όπου σημαίνει ότι όλοι πληρώνουν το ίδιο και το όχημα παραδίδεται στην πόρτα του αγοραστή».

Ο θεσμός των βραβείων L.E.A.D.E.R. καθιερώθηκε το 2010 και τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο σε τρεις κατηγορίες: Ιδιώτες, Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturers/OEM) και Προμηθευτές.