Οι φετινές εμφανίσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν θυμίζουν σε τίποτα τον περσινό πιλότο που ο αυθορμητισμός του, τον οδηγούσε σε επιπόλαια λάθη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Παγκόσμιος πρωταθλητής νιώθει απογοητευμένος από το τραγικό λάθος του στον τελευταίο γύρο που χάρισε τη νίκη στον δεύτερο Τζένσον Μπάτον.

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος, ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας από την αρχή μέχρι το τέλος και οδηγούσαμε την κούρσα σε όλους τους γύρους, εκτός από τον τελευταίο. Ωστόσο, νομίζω πως ο ρυθμός ήταν πολύ συντηρητικός μετά την τελευταία φορά που το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα. Δεν μπορούσα να αυξήσω τη διαφορά. Όταν είδα τον Τζένσον να με πλησιάζει προσπάθησα να πιέσω, αλλά έκανα λάθος», δήλωσε ο πιλότος της Red Bull, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Ήταν μια καλή ημέρα, ήταν εύκολο να κάνεις λάθη, είδαμε πολλά μονοθέσια που δεν τερμάτισαν, οι βαθμοί που πήραμε ήταν καλοί, αλλά σίγουρα το να χάνεις μέσα από τα χέρια σου τη νίκη δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα», πρόσθεσε ο Φέτελ που είδε δεύτερος την καρό σημαία.

Πηγή: sport-fm.gr