Halloween και οι στολές έχουν την τιμητική τους. Μια Βρετανίδα όμως αποκάλυψε ότι την παράτησε ο σύντροφός της επειδή επέλεξε για τη μεταμφίεσή της μια «ακατάλληλη» στολή με ένα «νεκρό κουνελάκι του Playboy. Η 25χρονη Πία Μπλόσομ το αποκάλυψε την Παρασκευή στο TikTok, μια ανάρτηση που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους χρήστες.

«Με παράτησε για μια στολή του Halloween», ανέφερε η κοκκινομάλλα, αναρτώντας και μια φωτογραφία με τη στολή της.

Η Μπλόσομ, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται plus-size μοντέλο, λέει ότι το πίσω μέρος της στολής της αποκάλυπτε τα οπίσθια της, όμως δεν μπορούσε να αναρτήσει μια σχετική εικόνα γιατί «θα την κατέβαζε» το TikTok.

«Ο νέος μου φίλος μου περίμενε μια πρόσκληση για αυτή την έξοδο, όμως εγώ θα έβγαινε με δύο κορίτσια. Αγνόησα τα υπονοούμενά του γιατί θα ήταν παράξενο, όμως ανάρτησα μια φωτογραφία με τη στολή στο Instagram πριν βγω, μου έστειλε μήνυμα λέγοντας: Αλήθεια θα το φορέσεις αυτό έξω; Μπορώ να δω ολόκληρο τον κ@@@ σου», ανέφερε.

«Μου είπε ότι είναι ακατάλληλο. Ήμουν στο σπίτι της φίλης έτοιμη να βγω και μου έλεγε: Μπορείς να ζητήσεις να δανειστείς ένα κολάν ή κάτι άλλο; Και να φορέσεις κολάν αντί για καλσόν;», συνέχισε η κοπέλα.

Η Μπλόσομ αρνήθηκε να αλλάξει τη στολή της και προχώρησε με την έξοδό της σε ένα κλαμπ. Εκεί γνώρισε έναν άντρα με ένα «γιγάντιο κουστούμι αβγού» και τον ρώτησε αν μπορεί να φορέσει τη στολή του για πλάκα. «Έβαλα τη στολή αβγού από πάνω. Θεώρησα ότι ο φίλος μου θα το λάτρευε». Αφού ανάρτησε το Instagram Story, ακολούθησαν τηλεφωνικές κλήσεις από τον σύντροφό της.

«Ποιανού είναι αυτή η στολή», τη ρωτούσε. «Δεν ξέρω, νόμιζα ότι θα σου αρέσει», ήταν η απάντησή της. «Δεν μπορείς να δεις τα οπίσθιά μου ή το στήθος μου πια. Είμαι ένα αβγό».

Εκείνος όμως φέρεται να τρελάθηκε και την κατηγόρησε ότι έκανε σεξ με τον άγνωστο άντρα για να της δώσε τη στολή του. «Του το έκλεισα, απενεργοποίησα το τηλέφωνο και συνέχισα τη διασκέδασή μου και δεν το είδα ποτέ ξανά», λέει η Μπλόσομ.

Αργότερα όμως σοκαρίστηκε όταν ο άντρας άρχισε να λέει σε διάφορους ότι την παράτησε επειδή κοιμήθηκε με κάποιον άλλο με αντάλλαγμα τη στολή του Halloween.

Όσοι είδαν το viral βίντεο στο TikTok ανέφεραν στο κορίτσι ότι ήταν τυχερή που γλίτωσε από αυτή τη σχέση προτού τα πράγματα σοβαρέψουν αρκετά.

«Καλό που έδειξε από τόσο νωρίς τον πραγματικό του εαυτό. Τόσο γλυκός», σχολίασε κάποιος ειρωνικά, ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Ήσουν τυχερή που ξέφυγες».