Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των κοριτσιών που ζούσαν στην έπαυλη του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, ο οποίος, σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, φέρεται να εξανάγκαζε και να νάρκωνε δεκάδες νεαρές γυναίκες ώστε να συμμετάσχουν σε «εξευτελιστικά όργια».

Ο Χιου Χέφνερ περιγράφεται ως ένα «βαμπίρ που έπινε το αίμα πολλών γυναικών» στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα μυστικά του Playboy» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου. Στη βίλα του περίφημου ιδρυτή του Playboy, διοργανώνονταν, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, πάρτι στα οποία γινόταν χρήση ναρκωτικών ενώ καταγγέλλονται σεξουαλικές κακοποιήσεις μέχρι και κτηνοβασίες.

Μεταξύ όσων μιλούν στο «Secrets of Playboy» είναι και οι Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θίοντορ, πρώην σύντροφοι του Χέφνερ. Η Θίοντορ αποκαλύπτει ότι πέντε φορές την εβδομάδα διοργανώνονταν στην έπαυλη του Playboy όργια ενώ ο Χέφνερ διοργάνωνε βραδιές στις οποίες έφερνε ιερόδουλες που έκαναν σεξ με φίλους του.

Χιου Χέφνερ και λαγουδάκια

Τα VIP μέλη των κλαμπ του Playboy είχαν δικαίωμα να κάνουν ό,τι ήθελαν. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο παρουσιαστής Don Cornelius φέρεται να κρατούσε ομήρους δύο «κουνελάκια» του Playboy και να βίασε μία από τις κοπέλες.

Η Χόλι Μπάντισον, που έβγαινε με τον Χιου Χέφνερ για οκτώ χρόνια, περιγράφει στο νέο ντοκιμαντέρ ότι ο ιδιοκτήτης του Playboy αρνείτο να χρησιμοποιήσει προφυλάξεις κατά τη διάρκεια του σεξ και συγκλονίζει λέγοντας ότι ο τρόπος ζωής στην έπαυλη την οδήγησε κάποια στιγμή στο σημείο να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Εξίσου συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της Λίντα Λαβλέις, που πρωταγωνίστησε στο «Βαθύ Λαρύγγι» και η οποία αποκαλύπτει ότι της συμπεριφέρθηκαν σαν «ένα κομμάτι κρέας» και την εξανάγκασαν να κάνει στοματικό έρωτα σε γερμανικό ποιμενικό ενώ ο Χέφνερ και οι φίλοι του παρακολουθούσαν.