Δηλώνει sexpert και έχει μια θεωρία σχετικά με το γιατί δυσκολευόμαστε τόσο να βρούμε τον «έναν και μοναδικό». Η Nadia Bokody πιστεύει ότι το γεγονός ότι μας ελκύουν άνθρωποι «απαγορευμένοι», όπως είναι για παράδειγμα οι δεσμευμένοι – είναι κάτι που σχετίζεται με την ανθρώπινη φύση.

Το φαινόμενο του «απαγορευμένου καρπού» εμφανίζεται όταν κάτι δεν μπορούμε να το έχουμε, κάτι που κινεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον μας και μας κάνει να το θέλουμε πιο πολύ. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με το φαγητό, με τα ψώνια ή ακόμη και με τις σχέσεις.

Η Αυστραλή Nadia εξομολογείται ότι έχει πέσει «θύμα» αυτής της θεωρίας στο παρελθόν, σύμφωνα με τη Daily Star.

Στη στήλη της στην ιστοσελίδα news.com.au, εξομολογείται: «Γύρω στα 20, ερωτεύτηκα έναν παντρεμένο συνάδελφο. Μας συνέδεσε η κοινή μας αγάπη για το τρέξιμο και έτσι αρχίσαμε να συναντιόμαστε δυο περίπου φορές την εβδομάδα για τζόκινγκ.

Ίσως ήταν οι ενδορφίνες ή μια επιθυμία να δραπετεύσω από τις ανασφάλειες για το σώμα μου εκείνη την εποχή, αλλά βρέθηκα να αναπτύσσω μια μη υγιή έλξη για τον σύντροφό μου στο τρέξιμο.

Ήταν ένα λαχταριστό είδος αγωνίας να πηγαίνω κάθε βράδυ στο κρεβάτι με αυτό το συναίσθημα χωρίς ανταπόκριση. Τα τρεξίματά μας απέκτησαν ένα νέο νόημα και με ενθουσίαζαν και, για λίγο τουλάχιστον, το κόλλημα με την εικόνα του σώματός μου είχε αντικατασταθεί από μια ευφορία για το κυνήγι του όση ώρα τρέχαμε».

Μετά από μήνες φλερτ, εκείνος εξομολογήθηκε στη Nadia ότι τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Εξομολογήθηκε ακόμη ότι σκεφτόταν να αφήσει τη γυναίκα του για να κάνει μια σχέση μαζί της.

Μόλις αυτό συνέβη, η Nadia συνειδητοποίησε ότι δεν ενδιαφερόταν πλέον για εκείνον. «Με τα εμπόδια να έχουν αφαιρεθεί, συνειδητοποίησα – προς μεγάλη μου έκπληξη μάλιστα – ότι δεν αισθανόμουν κάποια έλξη για εκείνον».

Αυτή η εμπειρία της έμαθε πολλά για το φαινόμενο του «απαγορευμένου καρπού».