Ένα ποντίκι πιάστηκε στον φακό να κόβει βόλτες μέσα σε πανάκριβο μοσχαρίσιο κρέας σε κατάστημα της αλυσίδας Whole Foods στο Μανχάταν, σύμφωνα με το βίντεο που έχει γίνει viral.

Το τρωκτικό εμφανίζεται να μασουλά ανώτερης ποιότητας βοδινό μέσα στην προθήκη των κρεάτων, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε μια πελάτισσα στο TikTok.

Το βίντεο με το ποντίκι που έκανε βόλτα στα κρέατα

«Ήμουν εξαιρετικά σοκαρισμένη», δήλωσε η Brittany Ellis, που τράβηξε το υλικό, στην εφημερίδα New York Post, «μίλησα στον διευθυντή και μίλησα στον χασάπη».

Ο διευθυντής δεν είχε όμως την αντίδραση που θα ήθελε η πελάτισσα, γεγονός που την εξόργισε: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν ένα νεαρό παιδί, έκανε πλάκα. Ο διευθυντής είπε πως θα το θέσει υπόψη της διοίκησης», δήλωσε η 26χρονη Ellis.

@definebritt

@wholefoodsofficials you doing bad guys not what I wanted to see today!!!!

♬ original sound – DefineBritt

Το βίντεο έγινε viral, συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατ. θεάσεις, αναγκάζοντας τη Whole Foods να απαντήσει στην Post ότι παίρνει «πολύ σοβαρά» το περιστατικό.

«Αφαιρέσαμε και πετάξαμε αμέσως όλα τα προϊόντα της προθήκης, κάναμε βαθύ καθαρισμό και φέραμε και τρίτη εταιρία για ενδελεχή επιθεώρηση», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας.

«Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στη Whole Foods», είπε η Ellis σε νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube.