Ο γερμανός εισαγγελέας που ερευνά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία κατά του βασικού υπόπτου Christian Brueckner.

Όπως θυμόμαστε, ο καταδικασμένος βιαστής αναδύθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως Νο 1 ύποπτος στην εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν από παραλιακό θέρετρο της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007.

Η γερμανική αστυνομία λέει τώρα πως έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο 44χρονος Brueckner εκτίει για την ώρα ποινή φυλάκισης στη Γερμανία και νέα στοιχεία έχουν βρεθεί σε βάρος του.

Ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters αποκάλυψε πως η έρευνα σημείωσε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες μέρες, αν και αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.

Όπως είπε στη βρετανική The Sun: «Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του, αλλά τώρα δεν είναι αυτή η ώρα … Δεν μπορώ να αποκαλύψω το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που μας έδωσαν».

Ο γερμανός εισαγγελέας είπε ακόμα πως «επιμέναμε σταθερά πως ο άντρας που έχουμε αναγνωρίσει ως βασικό ύποπτο είναι ο άντρας που πιστεύουμε πως έκανε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε για κανέναν άλλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα λύσουμε αυτή την υπόθεση».

Η γερμανική δικαιοσύνη ελπίζει πως θα μπορέσει να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Brueckner μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.