Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα στη Φλόριντα από την άγρια δολοφονία μιας 13χρονης, για την οποία ο σερίφης δήλωσε πως μαχαιρώθηκε «τρομακτικά πολλές φορές».

Η τραγική μαζορέτα βρέθηκε νεκρή την Κυριακή σε απομονωμένη δασική περιοχή της πολιτείας και στην αστυνομική έκθεση σημειώνεται χαρακτηριστικά πως μαχαιρώθηκε «τρομακτικά πολλές φορές».

Ο σερίφης της κομητείας, Rob Hardwick, μίλησε στον τοπικό σταθμό WJXT και χαρακτήρισε τον θάνατο της Tristyn Bailey ως «εν ψυχρώ δολοφονία».

Δράστης φέρεται να είναι ο 14χρονος συμμαθητής της Aiden Fucci, ο οποίος συνελήφθη για το φονικό. Το αστυνομικό τμήμα δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε ωστόσο τον θάνατο της κοπέλας ανθρωποκτονία.

«Με αυτό υπόψη, δεν θέλω να αναφέρω τον αριθμό των φορών που τη μαχαίρωσε, είναι τρομακτικός. Είναι απαίσιο», δήλωσε ο σερίφης στο κανάλι, «και η λέξη ‘‘ατύχημα’’ δεν εμπλέκεται πουθενά σε αυτή την ιστορία».

Ο Hardwick είπε ακόμα πως ο 14χρονος είναι ο μόνος ύποπτος. Συνελήφθη τη Δευτέρα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης. «Είναι μια εν ψυχρώ δολοφονία μιας 13χρονης νεαρής κοπέλας που δεν άξιζε να πεθάνει», κατέληξε ο σερίφης.

Ο Fucci παραμένει προφυλακισμένος, μέχρι να αποφασίσει η εισαγγελία αν θα δικαστεί ως ενήλικας…