Χαμό προκάλεσε μια νεαρή κληρονόμος στη διάρκεια νυχτερινής εξόδου της σε κλαμπ στο Τζέρσεϋ της Βρετανίας. Μάλιστα, στην εγγονή του ιδρυτή της αλυσίδας κατασκηνώσεων Butlin’s στο Ηνωμένο Βασίλειο, απαγορεύτηκε η είσοδος σε παμπ και μπαρ της περιοχής μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε φίλους της στη διάρκεια του μεθυσμένου ξεσπάσματός της.

Η 23χρονη Sacha Butlin χτύπησε τον 25χρονο Thomas Henry Le Vavasseur Dit Durell με ένα ποτήρι, αφότου είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι βότκα το βράδυ της 8ης Μαρτίου πέρυσι. Στο δικαστήριο όπου εξετάστηκε η υπόθεσή της ειπώθηκε ακόμη ότι επιτέθηκε και στην κοπέλα του 25χρονου, την 22χρονη Laura de Gruchy.

Στη συνέχεια γρονθοκόπησε το μοντέλο του OnlyFans, την 23χρονη Kayla Bulstrode, στο πρόσωπο τόσο δυνατά που η μύτη της άρχισε να τρέχει αίμα.

Στο δικαστήριο έγινε μια περιγραφή της επίθεσης στη φίλη της Laura de Gruchy στο κλαμπ Vittoria λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Καθώς εκείνη περπατούσε προς την έξοδο, η Butlin την κλώτσησε, τη χαστούκισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια ούρλιαξε.

Όταν ο σύντροφος της de Gruchy μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, η Butlin τον χαστούκισε. Στη συνέχεια έριξε γροθιά στην κοινή τους φίλη Kayla Bulstrode, η μύτη της οποίας άρχισε να τρέχει αίμα, κι αυτό επειδή προσπάθησε να την εμποδίσει να πάει κοντά στο ζευγάρι.

Ο δικηγόρος Julian Gollop είπε στο δικαστήριο ότι η νεαρή κληρονόμος ήξερε όλα τα θύματα.

Όταν ο Thomas προσπάθησε να παρέμβει και πάλι, η Butlin έσπασε ένα ποτήρι στο πρόσωπό του. Πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν εννιά ράμματα στο φρύδι, ενώ του έχει μείνει και σημάδι, σύμφωνα με το Bailiwick Express.

Η Butlin, κληρονόμος της περιουσίας των Butlin, προσπάθησε να φύγει από το κλαμπ αλλά την εμπόδισαν οι άντρες της ασφάλειας. Στην αστυνομία υποστήριξε πως «δεν έκανε τίποτα».

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για απρόκλητη επίθεση και η Butlin τελικά ομολόγησε ότι εξαπέλυσε την επίθεση σε βάρος των φίλων της.