Είναι μαζί τέσσερις δεκαετίες και αποδεικνύουν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει… αρμονία στη σχέση. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι είναι ερωτευμένο –και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι- και αγαπημένο.

Τα συναισθήματα τους έχουν αντέξει στο χρόνο και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία αναβίωσαν καλές στιγμές του παρελθόντος. Άκουσαν τη μουσική ενός ακορντεόν να παίζει και ο 84χρονος Τόμας ΜακΚόνιγκαλ πήρε την 86χρονη σύζυγο του Τζόαν Κιούμπεργουελ από το χέρι και άρχισαν να χορεύουν βαλς σαν να βρίσκονταν σε πίστα.

Ο κόσμος που βρισκόταν έξω από το εμπορικό κέντρο του Λονδίνου –στη συνοικία Γούλβερχάμπτον- όπου έλαβε χώρα η τρυφερή στιγμή, καθόταν και τους… χάζευε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι μακάρι να είναι έτσι όταν θα φτάσουν στην ηλικία τους.

Ο ηλικιωμένος πρώην οικοδόμος εξήγησε ότι με τη σύζυγο του γνωρίστηκαν σε έναν χορό και πως και οι δύο χορεύουν από την ηλικία των 14 ετών. Μάλιστα, τόνισε ότι μόλις άκουσαν να παίζει το συγκεκριμένο κομμάτι τους ήρθε αυθόρμητα να κινηθούν στο ρυθμό του και πως δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Πάντως, όταν ολοκλήρωσαν το χορευτικό τους εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους.

Απολαύστε τους…