Ήταν έγκυος και υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση και να χωρίσει τον σύντροφό της διότι ο πρώην της απειλούσε να σκοτώσει το ζευγάρι και το αγέννητο ακόμη μωρό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, είχε δεχτεί περισσότερες από 4.000 κλήσεις και μηνύματα με απειλές από τον πρώην της.

Η 22χρονη Κλόι Λόμας από τη Βρετανία, ήταν έγκυος στο παιδί του συντρόφου της, κάτι που έμαθε ο πρώην της, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή. Μέσω ενός κινητού τηλεφώνου που εξασφάλισε στη φυλακή, ο 28χρονος, τη βομβάρδισε με 4.208 τηλεφωνήματα και μηνύματα σε 77 ημέρες.

«Δεν θα το αφήσω να περάσει. Θα δώσω τέλος στη ζωή σας. Δεν μπορεί να σε προστατεύσει από εμένα και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει εκείνον», την προειδοποιούσε. «Πιστεύεις ότι λέω ψέματα και ότι δεν πρόκειται να σε σκοτώσω αλλά έρχομαι για σένα και θα σας σκοτώσω όλους. Ένιωσα ότι ήθελα να δώσω τέλος στη δική μου ζωή αλλά θέλω τις δικές σας πρώτα».

Ο ίδιος συνέχιζε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είσαι έγκυος. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έβρισκες άλλον και βρήκες. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί θα σου τα πάρω όλα όταν βγω. Τη γ@@@@@».

Ο σύντροφος της Λόμας, το παιδί του οποίου περίμενε, έδωσε τέλος στη σχέση τους γιατί φοβόταν για τη ζωή των παιδιών του από προηγούμενη σχέση.

Η ίδια έκανε έκτρωση, καθώς φοβήθηκε ότι οι απειλές θα γίνονταν πραγματικότητα. Ο πρώην, που βρίσκεται στη φυλακή για επίθεση, συνελήφθη όταν έστειλε τρεις φίλους του με μάσκες και όπλο στο σπίτι της 22χρονης. Η συμμορία απείλησε τον πατέρα της και τη μεγαλύτερη αδερφή της προτού φύγει.

Σχετικά με την έκτρωση η Λόμας λέει: «Μέχρι σήμερα η απόφαση είναι εξαιρετικά οδυνηρή και μου προκαλεί αναστάτωση».