Ήθελε να τα δει… τρισδιάστατα και στο τέλος νόμιζε ότι έκανε βουτιά στο κενό, εξίσου τρισδιάστατα. Το σοκ που έπαθε ήταν άνευ προηγουμένου και σήκωσε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στο πόδι με τις φωνές του.

Μια παρέα φίλων έπεισε έναν Ρώσο gamer να δοκιμάσει τα 3D γυαλιά εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift. Τα φόρεσε –μαζί και τα ακουστικά- και νόμισε ότι βρισκόταν πάνω σε ένα rollercoaster σε λούνα παρκ.

Όλα ήταν καλά μέχρι που το τρενάκι βρέθηκε πολύ ψηλά και κάτω από τις ράγες του υπήρχε μόνο το χάος. Εκείνος ταξίδευε στον δικό του εικονικό κόσμο. Τότε ένα από τους δύο φίλους του πήγε από πίσω του και τον έσπρωξε. Ο νεαρός νόμισε ότι έκανε βουτιά στο κενό και έπαθε υστερία. Έπεσε στο πάτωμα φωνάζοντας και ακούγοντας τον έτρεξε ο φύλακας του εμπορικού και περαστικοί.

Είχε μπερδέψει τι είναι αληθινό και τι είναι εικονικό… Οι φίλοι του –που είχαν σκάσει στα γέλια- προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα και τα κατάφεραν όταν πέρασε το σοκ, οπότε άρχισε και εκείνος να γελά. Πάντως, αυτό που έπαθε δύσκολα θα το ξεχάσει.