Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος» και «Σίνα, η Βασίλισσα της ζούγκλας», πέθανε τη Δευτέρα το βράδυ στο Νοσοκομείο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον Guardian και τους New York Times.

O σύντροφος της 65χρονης ηθοποιού, Λανς Ο’ Μπράιεν, έλαβε ένα τηλεφώνημα τη Δευτέρα το βράδυ από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ρόμπερτς, οπότε του ανακοινώθηκε ότι η Ρόμπερτς είχε πεθάνει.

Την Κυριακή το βράδυ, ο ατζέντης της ηθοποιού είχε ανακοινώσει τον θάνατό της, τον οποίο διέψευσε ο σύντροφός της τη Δευτέρα το πρωί λέγοντας ότι η Ρόμπερτς δεν είχε πεθάνει αλλά ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Τάνια Ρόμπερτς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Βικτόρια Λι Μπλούμ, γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ξεχώρισε στην τηλεοπτική σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι» όταν αντικατέστησε την Σέλεϊ Χακ. Μετά την ακύρωση της σειράς, η Ρόμπερτς εμφανίστηκε συνολικά σε ταινίες όπως το «The Beastmaster» και «Hearts and Armor» και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «That 70’s Show».