Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ένας άνδρας από τη Βρετανία όταν είδε ότι η 79χρονη μητέρα του που έπασχε από άνοια είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης από τους νοσοκόμους του γηροκομείου το οποίο πλήρωνε για να τη φροντίζει.

Η αποκρουστική συμπεριφορά των τριών ανδρών αποκαλύφθηκε αφού ο γιος της γυναίκας έχοντας κάποιες υποψίες για την φροντίδα της μητέρας του, τοποθέτησε κρυφές κάμερες μέσα στο δωμάτιό της. Δεν πίστευε στα μάτια του με τα όσα είδε.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται οι νοσοκόμοι να τραβολογούν και να σπρώχνουν την άτυχη Gladys Wright, ενώ παράλληλα την βρίζουν και την προσβάλλουν.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο ένας από αυτούς προσπαθεί με το ζόρι να της ανοίξει τα μάτια για να ξυπνήσει, ενώ ένας άλλος την σπρώχνει πάνω στο κρεβάτι για να την αλλάξει. Ο γιος της 79χρονης τροφίμου κατέθεσε το επίμαχο υλικό στην αστυνομία η οποία και προχώρησε στη σύλληψη των τριών ανδρών.

Το σοκαριστικό βίντεο προβλήθηκε στο βρετανικό δικαστήριο αφήνοντας άφωνους δικαστές και ενόρκους. Στη συνέχεια το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον «εγκέφαλο» της κτηνωδίας, δίμηνη φυλάκιση με αναστολή στον έναν βοηθό του και 180 ώρες κοινωφελούς εργασίας στον άλλο βοηθό του.

Δείτε τις φωτογραφίες…