Είναι μόλις 13 ετών και λατρεύεται σαν θεός από τους συμπατριώτες του στην επαρχία Πουντσάμπ της Ινδίας. Ο λόγος είναι ότι διαθέτει μια «ουρά», η οποία πλέον ξεπερνά τα 17 εκατοστά.

Ο Αρσίντ Αλί Καν θεωρείται θρησκευτικό σύμβολο στην πόλη του, καθώς οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι η μετενσάρκωση του πιθήκου Χάνουμαν, θεότητα των Ινδουιστών. Όταν αναφέρονται σε αυτόν τον αποκαλούν Μπαλατζί. Πάντως, ο έφηβος –λόγω της «ουράς»- είναι αναγκασμένος να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Παρά το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του τον επισκέπτονται και τον προσκυνούν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση για να απαλλαγεί από την «ουρά» που τον έκανε… διάσημο. Επίσημη διάγνωση για την κατάσταση του δεν έχει γίνει, αλλά –όπως αναφέρει η Daily Mail- κάποιοι λένε ότι είναι πιθανό να πάσχει από δισχιδή ράχη.

Μάλιστα, αυτό το μήνα θα επισκεφθεί έναν γιατρό, ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα του, αλλά η οικογένεια του είναι σκεπτική μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς θεωρούν ότι καλύτερα να κρατήσει την ουρά –που αν οφείλεται όντως σε δισχιδή ράχη μπορεί να επιφέρει και παράλυση- παρά να υποβληθεί σε μια ριψοκίνδυνη επέμβαση.

«Αυτή η ουρά δόθηκε σε εμένα από το Θεό. Με λατρεύουν γιατί προσεύχομαι στο Θεό και οι επιθυμίες των ανθρώπων που έρχονται σε εμένα πραγματοποιούνται», λέει ο Αρσίντ προσθέτοντας πως «δεν νιώθω ούτε ωραία ούτε άσχημα για την ουρά μου».

Ένας από τους συμπατριώτες του, που τον γνωρίζει από μικρό, λέει πως «όταν πρωτομίλησε, σε ηλικία ενός έτους, το μόνο που έλεγε ήταν ονόματα θεών από διαφορετικές θρησκείες. Ήταν η μέρα που κατάλαβα ότι είχε κάτι ξεχωριστό, κάτι θεϊκό επάνω του».

Ο μικρός… θεός ζει με τον παππού του και τους δυο του θείους, αφού ο πατέρας του απεβίωσε όταν ο Αρσίντ ήταν τεσσάρων ετών και η μητέρα του έχει ξαναπαντρευτεί.