«Θέλω να ευχαριστήσω το λαό για τη φανταστική στήριξη. Εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ μας. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να απομαγεύσει το δικό μας κοινό, δεν θα το επιτρέψουμε» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο εορτασμό κερδίζουμε παντού, λέγανε ότι θα χάσουμε.

Φανταστικά αποτελέσματα, ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε μια τέτοια ψηφοφορία, μια τέτοια επιτυχία. Βγήκαν έξω οι πολίτες σε αριθμό ρεκόρ. Δεν περιμέναμε νε κερδίσουμε τη Φλόριντα, την κερδίσαμε

Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους και ούτε το συμπεριλαμβάνουν στην καταμέτρηση

Κερδίσαμε την Τζώρτζια, 270.000 ψήφους προβάδισμα με το 97% καταμετρημένο. Δεν πρόκειται να κλείσουν την διαφορά

Κερδίζουμε την Πενσιλβάνια με εξαιρετικό προβάδισμα» είπε εν μέσω επευφημιών. «Είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά. Αυτό δεν είναι μάχη σώμα με σώμα».

«Πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει».

Με ανάρτησή του νωρίτερα στο Twitter, λίγα λεπτά μετά τη δήλωση του Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει δήλωση. «Θα κάνω δήλωση απόψε. Μια μεγάλη νίκη» έγραψε.

Άμεση η απάντηση του Μπάιντεν

«Δεν επαφίεται ούτε σε εμένα, ούτε στον Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει τον νικητή αυτών των εκλογών. Επαφίεται στους ψηφοφόρους», τόνισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν μέσω Twitter, απαντώντας εμμέσως στο μήνυμα περί «μεγάλης νίκης» που ανήρτησε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Τραμπ: Είμαστε μπροστά με μεγάλη διαφορά, προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές

«Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα», τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.